Zahărul, “oaia neagră” a alimentației

Nu se putea să nu vorbim despre zahăr, considerat inamicul public nr. 1 al sănătății. Se strecoară incognito într-o mulțime de alimente, unele chiar sărate (sosuri, pâine, fast food) și are un cuvânt greu de spus în declanșarea unor afecțiuni grave, ca diabet și obezitate.

În această lecție analizăm diferite tipuri de zahăr pe care le găsești în magazine și îți spunem ce alternative mai bune ai la îndemână pentru a îndulci cafeaua sau prăjiturile făcute în casă.

Îți oferim și câteva ponturi ca să reduci consumul de zahăr.

Despre ce vorbim în acest clip:

  • Ce alternative există la zahăr și cât de sănătoase sunt
  • Cum poți să reduci consumul de zahăr
Cursuri de Nutriţie Online
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.