Lactate, carne, ouă, pește

Sunt lactatele inflamatorii și cancerigene, cum se zvonește?

În această lecție punem sub lupă câteva dintre alimentele de origine animală, bogate în proteine și grăsimi. Vedem ce spune știința despre lapte și derivatele sale, dacă untul este sănătos pentru organism, ce beneficii are iaurtul și cum să-l servești ca să fie gustos.

În plus, vei afla câte ouă poți să mănânci săptămânal și dacă zicala „Cea mai bună legumă e porcul” este adevărată sau nu. Nu lipsesc informațiile despre pește și icre, alimente care în general se bucură de simpatie în rândul gurmanzilor.

Despre ce vorbim în acest clip:

  • Analizăm câteva alimente de origine animală: lapte, iaurt, unt, carne, ouă, pește și icre
  • Vedem ce nutrienți conține fiecare, beneficiile pentru organism și cum să le consumi ca să te bucuri de ele
Cursuri de Nutriţie Online
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.