Servicii de nutriţie online

Consultanţă în nutriţie

Simţi că ai nevoie de ajutor specializat pe probleme de nutriţie?
Te invit să ne cunoaştem la Centrul Superfit din Bucureşti sau în varianta de consultanţă online, prin intermediul căreia am ajutat sute de persoane!

Dr. Şerban Damian

Sunt dr. Şerban Damian și misiunea mea este să-i ajut pe oameni să fie în formă prin programe de nutriție echilibrate și personalizate.

Sunt medic specialist în medicină de familie, absolvent al Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, membru al Colegiului Medicilor din Bucureşti.

Am absolvit ca șef de promoție programul de Master “Nutriție și siguranță alimentară” organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București.

Datorită pasiunii pentru nutriţia sportivă, am făcut specializarea în acest domeniu într-un program internaţional organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, dedicat medicilor şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii.

De-a lungul timpului am fost preocupat să împărtaşesc cunoştinţele dobândite în pregatirea mea medicală şi nutriţională, de aceea am susţinut zeci de seminarii de nutriţie, am participat ca lector la conferinţe naţionale de nutriţie şi medicină sportivă, am fost invitat la multe emisiuni tv si radio, am publicat sute de articole şi trei carti de specialitate, iar în ultimii am dezvoltat un canal YouTube pe teme de nutriţie, care se bucură de succes.

7 motive pentru care ar trebui sa alegi consultanta online

  • Primești rapid un program personalizat de slăbire
  • Nu e nevoie să te deplasezi, totul se face în fața calculatorului sau la telefon, deci nu vei mai pierde timp pe drumuri sau bani pe combustibil
  • Prețuri mai mici cu până la 40% decât la clinică, fiindcă totul se va întâmpla ONLINE
  • Sănătatea, înainte de toate – Vei mânca alimente sănătoase și vei învăța cum să-ți alcătuiești mesele astfel încât să-ți menții o greutate potrivită pe termen lung.
  • Fără înfometare, pastile, ceaiuri sau diete absurde – Mergem pe metode cu eficiență dovedită științific, care nu îți pun în pericol sănătatea.

  • Programul complet de nutriție și antrenament îl poți aplica la tine acasă, fără cheltuieli sau dotări speciale.
  • Monitorizare periodică pe mail sau pe Skype/ Zoom/ Whatsapp – În niciun caz nu îți voi oferi planul și gata, nu ne vom mai auzi… Din contră, vom ține legătura pe durata programului pentru a mă asigura că îți vei îndeplini obiectivul propus.
Te confrunţi cu probleme cu greutatea? Vrei să slăbeşti sau să iei în greutate? Ai anumite afecţiuni medicale ce necesită o dietă adecvată?Copilul tău are nevoie de un regim alimentar special?
Eşti sportiv amator sau de performanţă şi vrei să ai un plan alimentar bine pus la punct pentru a te reface mai uşor după efort şi a avea un randament mai bun la antrenamente şi concursuri?

Online. La fel de eficient!

Fie că e vorba despe cursuri online, fie că vorbim despre consultanţă online pentru diferite probleme ce au legătură cu nutriţia, experienţa ultimilor ani ne-a dovedit că ne putem baza pe această cale de comunicare şi colaborare.

Recomandat de