POLITICA DE RAMBURSARI (retur/anulare)

La www.cursuridenutritie.ro operat de SOLID GOLD ANDORA S.R.L., ne dorim sa ne asiguram ca toti clientii nostri sunt multumiti de achizitiile lor. De aceea, am implementat o politica de rambursare care sa ofere clientilor nostri transparenta si confort in procesul de cumparare.

Rambursarea contravalorii produselor si serviciilor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate pe site-ul www.cursuridenutritie.ro si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Contravaloarea produselor (cursuri de nutritie) care fac obiectul comenzilor incheiate online, poate fi restituita fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 3 zile de la data achizitionarii acestora. Inainte de expirarea perioadei de retragere/anulare, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 3 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia produsului (curs de nutritie).

Restituirea contravalorii cursurilor achizitionate se va face in decurs de 10 zile lucratoare de la confirmarea de primire a solicitarii de rambursare, doar prin transfer bancar, in lei, la aceeasi valoare ca cea de achizite si doar in conturi din bancile din Romania.

Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat, in scris sau verbal (agresiv, licentios etc.) sau folosesc in mod abuziv dreptul de retur/anulare.

Pentru a solicita o rambursare, va rugam sa ne contactati prin email sau telefon si sa ne furnizati informatiile necesare.

Va multumim pentru increderea acordata si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii suplimentare sau intrebari referitoare la politica noastra de retur/anulare.