Întrebări frecvente

Pe această pagină vei găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre cursurile noastre de nutriţie. Dacă ai şi alte întrebări, nu ezita să ne contactezi.
Urmăreşte acest clip pentru explicaţii:

Cursul online este un instrument de învăţare online, alcătuit dintr-o serie de lecţii sub formă de înregistrare video, având ca scop creşterea nivelului de cunoştinţe generale sau pe un anumit subiect (în cazul acestei platforme, în domeniul nutriţiei).

Nu există o limită de vârstă, totuşi noţiunile prezentate în cele mai multe cursuri necesită un nivel de cunoştinţe de minim 8 clase.

Poţi participa la oricâte cursuri doreşti, simultan sau unul după altul.

Accesează butonul ‘Contul meu’ din meniu (dreapta sus) și apoi dă click pe butonul ‘Creează un cont’. Completează datele și parcurge pașii pentru a finaliza înscrierea în platformă. După înscriere vei avea acces la cursurile cumpărate de tine.

Cursul este al tău pentru totdeauna (adică pe toată existenţa acestui site), ceea ce înseamnă că îl poţi relua oricând doreşti.

Cursurile pot fi urmate pe orice fel de computer, tabletă sau smartphone, folosind orice browser. Nu există cerinţe speciale. Singura necesitate este o conexiune la Internet.

Dacă ai nevoie de ajutor la înregistare, plată sau urmărirea cursurilor, ne poţi contacta la contact@cursuridenutritie.ro

Fiecare curs are propriul preţ, iar acesta este afişat pe pagina lui de prezentare.

Plata se poate face cu cardul bancar, pe acest site.

În cazul în care doreşti să faci plata prin transfer bancar, trimite-ne un mail la contact@cursuridenutritie.ro

Cursurile se plătesc integral înainte de a începe.

Bineînţeles. Primeşti factura automat, după efectuarea plăţii cu cardul.

În cazul persoanelor juridice este important să fie completate şi câmpurile “societate comercială” şi “CUI”, iar plata să fie făcută cu cardul de persoană juridică, și nu cu cel personal.

Fiecare curs are o durată diferită, în funcţie de numărul de lecţii şi de subiectele abordate. Însă tu poţi urma cursurile achiziţionate în ritmul tău, pe orice interval de timp, pentru că vei avea acces pentru totdeauna.

Odată plătit un curs, ai acces la el nelimitat, pe toată durata de viaţă a plaformei de cursuri.

Vei avea acces la curs imediat ce finalizezi înscrierea şi plata. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care faci plata prin transfer bancar, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Ţinând cont că nu sunt cursuri susţinute într-o sală, ci exclusiv online, nu există nicio condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, cursurile sunt disponibile imediat şi le poţi urma când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Cursurile pot fi accesate de oriunde din lume atât timp cât ai acces la internet.

Videourile nu pot fi descărcate, iar înregistrarea lor este considerată infracţiune. Orice încercare de piratare atrage restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației.

Da, fiecare lecţie este subtitrată în română şi engleză. Pentru activa subtitrările trebuie să apeşi pe butonul CC al fiecărui video şi să selectezi limba dorită.

La cerere, pentru un volum mai mare de cursuri cumpărate, se pot instala subtitrări în orice limbă.

Există două variante:

  1. Faci un cont nou in numele acelei persoane, cumperi cursul cu cardul şi apoi îi oferi datele de acces.
  2. Ne contactezi şi ne spui că doreşti să cumperi un voucher cadou. Vei face plata prin transfer bancar şi apoi îţi vom trimite un cod cu care persoana respectivă se poate înregistra gratuit la cursul achitat.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Cel mai bine este să ne contactezi la adresa contact@cursuridenutritie.ro. În funcţie de numărul de cursuri pe care doreşti să le achiziţionezi, îţi putem oferi reduceri semnificative.

Te rugăm să ţii cont că nu este legal ca un cont să fie folosit de mai multe persoane.

Da, este nevoie de conexiune la Internet, deoarece clipurile sunt online.

Cursurile de pe platforma Cursuridenutritie.ro nu sunt destinate pregătirii profesionale şi nu oferă o calificare. Este au fost concepute pentru educare personală în domeniul nutriţiei.

Nu acesta este scopul cursurilor de pe platforma Cursuridenutritie.ro, ci de a completa educaţia personală în domeniul nutriţiei.

Suntem susţinuţi de