100% online

Cursuri de Nutriţie Generală

În această secţiune vei găsi cursuri cu informaţii esenţiale despre nutriţia de zi cu zi, pe care ar trebui să le cunoască oricine îşi doreşte o viaţă lungă şi sănătoasă.

Cursul este alcătuit din 23 de lecţii cu durata de 7 ore, plus multe materiale video suplimentare, care te vor ajuta să faci alegeri alimentare corecte.

5/5

Acest minicurs este alcătuit din 5 lecţii în care vei învăţa sursele de unde luăm aceşti nutrienţi şi la ce îi foloseşte corpul nostru.

5/5

Acest minicurs este alcătuit din 9 lecţii în care vei învăţa care sunt grupele alimentare importante, dar şi care sunt alimentele de evitat.

4.5/5

Cursul este alcătuit din 8 lecţii din care vei afla cum să te descurci în diverse situaţii ce au legătură cu alimentaţia – la cumpărături, la restaurant, cum găteşti

250 lei
5/5

Acest ghid video este alcătuit din 2 lecţii din care vei afla cum să te descurci printre tentaţiile şi ofertele de la cumpărături şi restaurante.

5/5

În acest curs format din 4 lecții vei găsi idei pentru perioada sărbătorilor şi pentru cea a posturilor, dar şi informații despre metode de gătit sănătos.

4.5/5
Aceste cursuri te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti felul în care faci alergeri alimentare, starea de sănătate, adăugând astfel ani vieţii tale!
Dr. Şerban Damian
nutriţionist

Nu mai amâna momentul când vei începe să înţelegi cum să mănânci sănătos şi echilibrat!