Afișez toate cele 3 rezultate

 • Cum îţi organizezi corect alimentaţia

  250,00 lei

  Nu este important doar câte calorii îţi aduci prin alimentaţie, câte proteine, grăsimi şi glucide, ci şi de unde cumperi alimentele – cum faci faţă avalanşei de produse din supermarket, cum le găteşti – sunt atâtea metode de preparare şi cum îţi organizezi mesele astfel încât să fii eficient.

  În acest curs practic ţi-am pregatit o mulţime de sfaturi şi idei, pe care dacă le vei aplica în viaţa ta de zi cu zi, în mod sigur te vei bucura de o viaţă mai sănătoasă şi mai echilibrată. Cursul conține exemple și recomandări pentru situații concrete.

 • Ghid pentru cumpărături şi mesele la restaurant

  150,00 lei

  Sunt situaţii în care eşti pus în faţa unei varietăţi mari de alimente sau preparate şi trebuie să faci alegeri corecte pentru sănătatea ta şi a celor dragi. Cum te descurci atunci când tentaţiile sunt la tot pasul, aşa cum se întâmplă într-un supermarket sau la un restaurant?

  În acest ghid format de 2 lecţii îţi voi împărtăşi tehnicile pe care să le aplici ca să nu te pierzi în marea de oferte speciale din magazinele alimentare sau în meniul stufos al unui restaurant.

 • Ghid pentru mesele de sărbători şi cele de post

  150,00 lei

  Sărbătorile sunt perioade fericite şi încărcate cu emoţie, dar de multe ori, foarte încarcate cu grăsime, zaharuri şi calorii, care lasă urmări dacă faci excese şi nu eşti atent la ce şi mai ales cât pui în farfurie. Impactul este cu atât mai mare dacă vii după o perioadă de post.

  În acest curs vei găsi cele mai importante idei atât pentru perioada sărbătorilor, cât şi pentru cea a posturilor, dar şi un capitol amplu despre metode de gătit sănătos, pe care să le aplici în alimentaţia de zi cu zi.