Afișez toate cele 3 rezultate

 • Cum îţi organizezi corect alimentaţia

  250,00 lei

  Nu este important doar câte calorii îţi aduci prin alimentaţie, câte proteine, grăsimi şi glucide, ci şi de unde cumperi alimentele – cum faci faţă avalanşei de produse din supermarket, cum le găteşti – sunt atâtea metode de preparare şi cum îţi organizezi mesele astfel încât să fii eficient.

  În acest curs practic ţi-am pregatit o mulţime de sfaturi şi idei, pe care dacă le vei aplica în viaţa ta de zi cu zi, în mod sigur te vei bucura de o viaţă mai sănătoasă şi mai echilibrată. Cursul conține exemple și recomandări pentru situații concrete.

 • Esenţialul despre Alimentaţia Sănătoasă

  600,00 lei

  Printre atâtea diete și mituri despre mâncare, nici nu mai știi ce să pui în farfurie. Vrei să fii sănătos și în formă, dar domeniul nutriției pare foarte complicat. Urmează cursul “Esenţialul despre Alimentaţia Sănătoasă” și vei afla cum să faci alegeri mai bune pentru alimentația ta zilnică!

  În acest curs practic vei înțelege cum să te hrănești în concordanță cu nevoile corpului tău și cu modul său de funcționare. Vei deprinde bazele unei alimentații nutritive, sub forma unor principii pe care le poți aplica imediat. Cursul conține exemple și recomandări pentru situații concrete.

 • Nutrienţii – carbohidraţi, proteine, lipide, vitamine, minerale, apa

  250,00 lei

  Haideţi să punem “sub microscop” alimentele! În acest curs vei învăţa despre principalii macronutrienţi, cei cu valoare energetică şi anume carbohidraţii, proteinele şi lipidele.